De Goede Nieuwe Tijd nodigt je uit voor een filmavond: Human Forever

Kom en ontdek op dinsdag 19 november in het Diekhuus in Middelharnis samen met ons de film ‘Human Forever’, gemaakt door Teun Toebes en Jonathan de Jong. Deze film, die geschikt is voor alle leeftijden, daagt ons uit om met een vernieuwde blik naar onze omgeving en elkaar te kijken, zelfs als dat soms een uitdaging is.

Bij De Goede Nieuwe Tijd geloven we in de kracht van bewustwording en verbinding. Zoals Teun Toebes zegt: “Alleen als we anders naar mensen kijken, kan de toekomst veranderen.” Laten we samen kijken hoe kleine veranderingen een groot verschil kunnen maken.

Over de film ‘Human Forever’

‘Human Forever’ is meer dan alleen een film; het is een uitnodiging om na te denken. Teun Toebes onderzoekt belangrijke onderwerpen en vraagt ons stil te staan bij hoe we met elkaar omgaan. De film heeft onlangs het Gouden Kalf gewonnen voor de best bezochte bioscoopfilm en documentaire van 2024. Dit laat zien hoe relevant en invloedrijk de film is.

Programma van de avond

Je bent van harte welkom vanaf 19.00 uur. In de foyer kun je kennismaken met verschillende organisaties, waaronder De Goede Nieuwe Tijd. Dit is een mooie kans om met anderen te praten en meer te leren over initiatieven die verbinding en bewustwording bevorderen.

We openen de avond om 19.45 uur in de filmzaal. Inclusief een korte afsluiting duurt de film tot ongeveer 21.40 uur, waarna er nog gelegenheid is om na te praten.

Om de avond voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te laten zijn, neemt De Goede Nieuwe Tijd een deel van de onkosten voor de rekening. Toegang tot deze avond kost 5 euro, inclusief consumptie.

Kom en laat je inspireren

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op deze avond. ‘Human Forever’ biedt niet alleen een mooie avond, maar ook de kans om samen na te denken over belangrijke thema’s. Laten we ontdekken hoe kleine veranderingen een groot verschil kunnen maken.

Mis deze kans niet! Tot ziens op 19 november in het Diekhuus!

De kracht van samenwerking:

Bijdragen aan ons initiatief?